Verzorgingstips

Alleen de allerbeste Heuchera in de meest intense kleuren vind je terug in deze Indian Summer collectie. Door deze handige verzorgingstips kun je nóg langer van de Heuchera genieten:
Zon

Heuchera's houden niet van een te felle zon. Hebben ze toch een erg zonrijke plek gekregen? Zorg dan dat ze voldoende vocht krijgen.

Vorst

Het ‘Indian Summer’-gevoel trekken we het hele jaar door! Ook in de kou van de winter geniet je van het kleurrijke blad van deze vaste en winterharde (tuin)plant.

Schaduw

Weinig zon in een bepaalde hoek van je tuin of terras? De lichtere rassen zijn dé perfecte plant voor schaduwrijke plekken. Onder andere de Lime Marmalade van de Heuchera Indian Summer collectie gedijt het beste in weinig zonlicht.

Poten

Poot je deze tuinplant niet in de volle grond, maar in een terraspot? Houd er dan rekening mee dat ze voldoende ruimte hebben, want hoe meer ruimte de wortels hoe groter het volume van de plant. Zorg er ook voor dat deze potten voldoende water krijgen!

Bloei

Van juni t/m ongeveer september zal de Heuchera je verblijden met bloemetjes die in trosjes op een aantal lange bloemstelen bloeien.

Hoogte

De Heuchera kent verschillende variëteiten, maar over het algemeen geldt dat de planten ongeveer 40 cm hoog worden.